INLOGGEN
«»

nalaten

het spookt in
Hadrianus'
geheugenpaleis

het rommelt en
kraakt in zijn
halfgoddelijke

hoofd als hij
het titanische
trappenhuis

afdaalt is daar
de stem van
AntinoĆ¼s

waar waren je
armen waar je
leeuwenmoed

Hadrianus
om mij te
behouden toen

het water
van de Nijl
mij versmoorde?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

j.eizo
Actief sinds: 05-05-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘nalaten’ van j.eizo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.