Herinneringen laten wat ze zijn

Dakoyria

Soms laat jij je herinneringen liever voor wat
ze zijn Ik ontmoette eens een jongeman,
een Brit, in mijn vroege puberteit We vonden
elkaar fijn

Heel veel jaren later werd ik in mijn ouderlijk
huis opgezocht De 'klik' was nergens meer te
bekennen... Wat voelde ik me bekocht...
Al gauw nam hij alweer de benenwagen naar

Hoek van Holland Rap met de ferry richting de
U.K. Een illusie armer en verlangend naar zijn
eigen land.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Herinneringen laten wat ze zijn’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.