INLOGGEN
«»

SPOKEN VAN VERLEDEN

Bij alle levensdingen
verrast mij toch het meest
wanneer herinneringen
die vergeten zijn geweest

weer blijken terug te keren
als wonden die niet heelden
zelfs na jaren domineren
doodgewaande beelden

beschrijven hedendagen
schimmen op een blad
de niet gestelde vragen
die ik immer heb gehad

zo tastbaar levensecht
verweven met het heden
verbazen mij oprecht
de spoken van verleden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Joop Hagen
Actief sinds: 15-07-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘SPOKEN VAN VERLEDEN’ van Joop Hagen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.