INLOGGEN
«»

een zingend verhaal

Een zingend verhaal

Zing een lied over een verdwenen verleden,
vliegend door een blauwe lucht
een verhaal over een zingend leven
voorbijgaand als een zucht.
Ik heb er van alles uit geleerd
geluk tot kunst verheven
echt mooi om het te beleven.
Ik vind het bijzonder fijn
om hiervan deelgenoot te zijn

Heel schoon en heel gedreven
door een heerlijk mens geschreven
dit brengt mensen echt zowaar
in schone gedachten bij elkaar.
Alles en iedereen heeft een verhaal
ik wil ze kennen allemaal
mooi als mensen kunnen geven
een stukje van hun zingend leven.

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘een zingend verhaal’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.