hoe was het ook alweer

godschalk ludo

hoe was het ook alweer

herinneringen vervagen
dan kan je het meestal niet meer vragen
hoe was het ook alweer
op die dag, dat uur , die ene keer
heel duidelijk nu, wat je schrijft
das het enige wat er van je overblijft

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘hoe was het ook alweer’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.