altijd om mij heen

Peter Paul Doodkorte

altijd om mij heen
voel ik jouw warmte
zo dichtbij ben jij
in afwezige aanwezigheid

mijn ogen verbeelden
in gedachten jouw gezicht
van toen je hier was
naar het hier en nu

ik beleef steeds de tijd
van de momenten samen
die opgeborgen in mijn hart
jou in mij altijd leven laten

in alles wat ik doe en laat
als schild van bescherming
hoor ik steeds jouw stem
die in mij de ridder moedigt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte (Actief sinds: 21-07-2015)

Informatie bij het gedicht

Denkend aan Danny Huijer | Overleden 18 september 1994

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘altijd om mij heen’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.