INLOGGEN
«»

Gemis van innerlijke kind

Mijn lach,
dat je op me zag.

Mijn vreugde,
waarop iedereen zich verheugde.

Het vrolijke kind,
dat voorbij reist als de wind.

Dat verdwijnt en me rondleid,
op een vast eind.

Zoekend naar dat ene gevoel,
want het is nu alleen maar koel.

Myrthe Dokens, 17/12/2019

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Myrthe Dokens
Actief sinds: 08-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gemis van innerlijke kind’ van Myrthe Dokens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.