INLOGGEN
«»

Het groen

Mijn tweede jaar, lammetjespap
die ik nog jaren graag at
mijn lieve mama en haar wil
in het groen van haar ogen

De tuin, onbegrensd
mijn wereld, weg van mama
zo ver als ik kon kruipen
in het groen van het gras

Door het Wandelbos
ritjes in de kinderwagen
de eindeloze hemel
in het groen van de bomen

het spel van het wiegen
van lichte en donkere vlekken
de wenkende hemel
in het groen van mijn bewustzijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Lammetjespap: bloem, melk en basterdsuiker Bundel 'Groet van toen' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het groen’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.