INLOGGEN
«»

WC in de keuken

Een wc was in die tijd gerust nog in de keuken
te vinden Niemand die zich daaraan stoorde,
terwijl een reden toch voor de hand lag
Men bouwde gewoon niet anders, niet zág.....

Onappetijtelijke geuren mengden zich vooral
bij gelijktijdig koken, niet te verhinderen
Men was blij dat men een woning hád, wat gaf
jij om een onooglijk gat? Wénnen deden ook
de kinderen.

Wat zijn we vandaag vreselijk verwend
Meestentijds wel een douche, niet langer
gedoemd tot een lampetkangebruik in jouw
blote hemd!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘WC in de keuken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.