INLOGGEN
«»

Spiegeltuin

Spiegeltuin

tederheid waait als warme wind door dennenbossen
jouw mooie gezicht schijnt in de witte wolken
in stilte bewonder ik de contouren ervan
ik zie jouw levensboom met de krachtige groene steen

en klim in de takken van je verleden
een glimlach ontvouwt zich in de schaduwdans
de sleutel tot onsterfelijkheid ligt in het hart
vergeten tijd bloeit tussen de vredige heuvels

liefdesmist dampt boven het vochtige mos
waar ik een stukje geef van mijn diepste binnen
twee tranen raken elkaar in een magisch moment
en het lang geleden komt als een vlinderstorm boven

Bianca & Gerhard

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bianca en Gerhard
Actief sinds: 17-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Spiegeltuin’ van Bianca en Gerhard zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.