In ere

Lúthien Oronar

Papa ik ben je niet vergeten
je liefde voor koeien
boeren en het buitenleven

Mama ik ben je niet vergeten
je liefde voor schoonheid
dieren en het verre land

Weet je nog papa, je afscheid
de Lakervelder van ene Bos
hij staat in mijn kozijn

Weet je nog mama, je liefde
voor verstilde kunst en Canada
je dieren staan rond papa’s koe

en daarbij die lila vaasjes
die ik kocht in Canada
met nepbloemen
en twee vlinders

op een nieuw kozijn
van mijn eigentijdse keuken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Informatie bij het gedicht

(met dank aan jullie zorg voor ons)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In ere’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.