INLOGGEN

Herfst gedichten

Je vindt hier de mooiste gedichten en kleine korte gedichtjes over de herfst. Onze gedichten beschrijven de herfst, herfst sferen, het herfstweer en de natuur.

Heb je zelf één of meerdere herfst gedichten over de herfst, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!