Gouden gloed

Petra Groeneveld

Het is weer herfst
de blad'ren van de bomen
Het is weer herfst
de kleuren van de blad'ren
zijn hartverwarmend mooi
de Zon geeft ze een gouden gloed
en doet je hart verwarmen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gouden gloed’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.