INLOGGEN
«»

Ochtend in de herfst

Zie blaadjes dwarrelen in het bos
Op wildpaadjes sporen zien van een vos
Spinraggen hangen werkeloos rond
Een roze blos in de frisse lucht voelt zo gezond

Je hebt een zwarte specht gehoord
Eekhoornspel heb je bekoord
Rook de geuren van vers gezaagde Douglas sparren
Je longen mochten de zuivere lucht ontwarren

Ochtendsferen maken blij
Wandelend genieten maakt voelbaar vrij
De rustiek die het bos je geeft
Je hebt er levensliefde beleeft

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ochtend in de herfst’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.