INLOGGEN
«»

Aftanken

Het doet iets van binnen
Het speelt diep in een ziel
Wisseling van seizoenen
De herfst weer in viel

Veranderende krachten
Oorzakelijk spel
Energieverbruik als ophoping
Herfst geeft z’n bevel

Verandering ondervinden
Berustend gebaar
De druk zal verminderen
Het hart zoekt er naar

Doseer in het leven
Verminderde druk zal het goede geven
Afleidend navigeren
Het betere gevoel laten integreren

Laat los wat je los mag laten
Kijk naar zwammen in allerlei soorten en maten
Bladeren verkleuren van groen naar geel
Natuur is je nooit teveel


Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Aftanken’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.