INLOGGEN
«»

Zwammen

Een sloot van regen
Zompende wegen
Druipende bomen
Paddenstoelen in een bos

Gedachtengoed
Herfstige kleurenspel doet
Zonnige glinstering
Gedachten, bezinning

Stinkzwammen geuren
Een vlieg voelt het gebeuren
Latent aanwezig
Z’n huid voelt zo vlezig

Zwammend verwonderen
Voelbaar overdonderen
Tot sprookjesnatuur toebehorend
Warmte en vocht mag bekoren

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zwammen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.