INLOGGEN
«»

Bladeren vallen

Dagen van zwart en wit
Donkere bossen beleven
Relativeren als het wat tegen zit
Sferen die voeding geven

Jezelf het licht gegeven
Een boomkluit met zand omringd
Valkuilen waar mierenleeuwen leven
Als er even geen vogels zingt

Als de bladeren vallen, neem je de tijd
Een herfststorm heeft er menig boom geveld
Paddenstoelen over het hout uitgedijd
Je hebt al 100 soorten geteld

Natuur voedt het leven
Door de seizoenen gedreven
Je weet natuurlijk hoe het jou bevrijd
En je neemt de tijd

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bladeren vallen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.