Indian summer

Roel van Ekeris

Indian summer
De tuin beleven
De late vlinders
Gemoedsrust gegeven

Het spel van de windgong
Het plezier wat je door al het tuinieren bedong
Kleurig en fleurig
Najaarszon

Een rustgevend karakter
De hitte verzwakte
Bomen wisselen van kleuren
Najaar met z’n dauwgeuren

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Indian summer’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.