INLOGGEN
«»

Herfstgedachten

Herfstgedachten

Het is ok om te verdwijnen
Nu de herfst weer komt

Het is goed om te verdwijnen
Als de blaadjes de bomen weer verlaten

Het is niet erg om het leven te laten
Om op de grond te dwarrelen
En daarna langzaam te vergaan

Alles brokkelt af
Iedereen valt uit elkaar
En alles doet soms pijn

Leven ontstaat en vergaat
Om daarna opnieuw te ontstaan
En wederom te vergaan

Maar geldt dat ook voor jou ?
En geldt dat ook voor mij ?

Niet dat ik alles opnieuw zou willen doen
Niet dat ik alles opnieuw zou willen voelen
Genoeg is genoeg

De herfst kruipt de dagen binnen
En wij wachten gewoon af
Op wat er komen gaat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herfstgedachten’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.