INLOGGEN

Gedichten over hemelvaart & hemelvaartsdag

De mooiste gedichtjes en gedichten over hemelvaart en hemelvaartsdag. Op deze dag wordt binnen het christendom herdacht dat Jezus Christus naar zijn vader God in de hemel is gevaren. Dit was op de veertigste dag van zijn opstanding. De viering maakt onderdeel uit van de gehele paascyclus. Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag, tien dagen voorafgaand aan Pinksteren. Veel christenen bezoeken op deze dag een kerkdienst of mis. Gedichten over en voor hemelvaart mogen op Dichters.nl niet ontbreken.

Heb je zelf één of meerdere hemelvaart gedichten of gedichten voor / over hemelvaartsdag, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen.


ZIJN LIEFDE VERLAAT ONS NIET !!! WONDER (1) !!! 
WEES STIL (1) !!! VERBINDING (2) !!! 
OPLADEN (30) !!! OPLADEN (29) !!! 
OPLADEN (28) !!! OPLADEN (27) !!! 
OPLADEN (25) !!! OPLADEN (24) !!! 
OPLADEN (22) !!! OPLADEN (21) !!! 
OPLADEN (20) !!! OPLADEN (19) 
Opgevaren OP HET TOPPUNT !!! 
ONMACHT BREKEN (1) !!! OMLAAG-OMHOOG !!! 
OMHOOG (1) !!! Niet definitief 
MISSIE VOLBRACHT !!! Met Zijn hoofd in de wolken 
MET JOUW LIJDEN .... MET INSPIRATIE !!! 
Meester, wij kunnen U niet missen. Meester, waar gaat U naar toe? 
Logos LIEFDEWERK (1) !!! 
Jezus gaat naar Zijn Vader. IN KLEIN EN GROOT .... 
Ik heb een pad rond de hemel gelopen HOGER WIL !!! 
Hij is ten hemel opgevaren Hij is ten Hemel opgevaren 
HET IS VOLBRACHT (1) !!! HEMELWAARTS (2) !!! 
HEMELWAARTS (1) !!! Hemelvaartsdag 
Hemelvaart. HEMELVAART (1) !!! 
HEMELVAART !!! Hemelvaart 
Hemelvaart HEEL STIL (1) !!! 
ENERGIEK (1) !!! EERST IN RUSTE !!! 
EEN GROTE NIEUWE KANS !!! Een gloednieuw hoofdstuk. 
De hemelpoort De erekroon. 
CHRISTUS DEED ALLES VOOR !!! BEN JIJ GESCHIKT ....