Meester, wij kunnen U niet missen.

Els Hengstman-van Olst

Meester, voordat U weggaat
willen wij nog zoveel weten,
wat moeten wij doen met zieken
en zij die zijn bezeten?

Wie zal ons steunen, helpen
als U naar de Vader gaat,
hoe moeten wij dan leven
geef ons toch Uw raad!

Wij kunnen U niet missen
en steunen zo op U,
U gaf ons toch een opdracht
maar hoe doen wij dat dan nu?
***************
Wees niet bezorgd of angstig,
vertrouw op wat Ik zeg,
Ik baan het pad voor jullie
en dán eerst ga ik weg!

Je kunt echt niets bereiken
zonder de Heilige Geest,
Hij is Trooster en een Helper
als Hij komt is het een feest!

Ik laat jullie niet als wezen
achter zonder Mij,
Mijn Geest zal krachtig werken
verheug je dus, wees blij!

Want alles is echt mogelijk
dát is wat Ik heb beloofd
en wees maar niet bezorgd
't is voor een ieder die gelooft!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Meester, wij kunnen U niet missen.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.