Alle mannen huilen

Gaatje

Ik huil wanneer ik nadenk over mijn leven
Ik huil wanneer ik vrijheid heb voor even
Ik huil wanneer ik in mijn broek plas
Ik huil wanneer ik kijk in de koekenkast
Ik huil wanneer mijn bord leeg is
Ik huil omdat ik hoop dat mijn gehuil
Ooit gehoord zal worden tot in Oeral
Oerknal

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaatje (Actief sinds: 01-11-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alle mannen huilen’ van Gaatje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.