INLOGGEN
«»

De geur van heimwee.

De geur van heimwee,
is niet te stillen.
Angst om de liefde
toe te laten.

Bedrog en leed,
in een vorig leven.
Als hinder,
in jouw diepste verlangens.

De liefde leren kennen,
de liefde van een man.
Jouw verlangens,
komen op den duur terug.

Je kunt ze niet stillen.
Alleen angst voor herhaling,
kan jouw gevoelens,
dwars doen zitten.

Daarom...
De geur van heimwee.
Ooit word jouw angst weg geveegd,
komt de geur van liefde,
in jouw leven terug.

Samen vechtend,
met jouw liefste kameraad!!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

©Hjp
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De geur van heimwee.’ van ©Hjp zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.