INLOGGEN
«»

gemis

hoe langer het verleden
hoe korter nog je toekomst is
speelkaart altijd in mijn handen
nooit eens bij iemand anders
die steekvlam in mijn dromen
dat het verleden weer aanraakbaar is
de wegen die je zijn ontnomen
de armen die je hebt gemist
alles ligt voor je open
in die flits
je ademt lente in je winter
je hoeft je handen maar te strekken
naar wat er niet meer is
hoe langer in lengte van jaren
hoe groter het gemis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gemis’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.