INLOGGEN
«»

De tijd van toen


Alles lijkt zo duister
Iedereen doet raar
Eenzaam aan mijn stoel gekluisterd
Turend door het vensterraam

Denkend aan ’t verleden
Hoe het vroeger beter was
Ik kan het niet vergeten
Voel me niet echt in mijn sas

De mensen waren blij en content
Zegden beleefd een goeden dag
Nu zijn ze te haastig en te veel verwend
Geld is daar de oorzaak van

Vroeger kenden ze je naam
En wisten ze, hij is van hier
Hadden eerbied voor je faam
En beleefden veel plezier

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Metske
Actief sinds: 09-08-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De tijd van toen’ van Metske zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.