INLOGGEN
«»

BEWONDERING VOOR ....

BEWONDERING
VOOR ....

Het heelal !!
James Webb-telescoop
steeds meer, het oneindig,
ontvouwen zal !!!

Naar het grote onderweg !!
Intussen, op de aarde,
steeds meer ongezonde basis,
oorlogs-verwoestend, leg !!

Opstijgen, terwijl mens-primitief,
in grote schuld, ten opzichte van
De Liefde voor God de Vader,
achterlijk was gaan blijven !!

De wereld-fundering is, als die
van een wankele,kwetsbare,
hoogmoedige, Babelse toren,
nog steeds niet goed !!
Bliksem-getroffen, doordrenkt
van martelaars-neerstortend bloed !!

Door de verkeerde, degeneratieve
(toch vrijheids-) poort gegaan !!
De Liefde, als vertrekpunt,
teveel verstopt in achteraan !!

Voortgebouwd op oorlogs-projectiel !!
Dat menigmaal ontploffend terug viel !!

Door geleuter
van een vals razende
vergeldings-kleuter !!

Opnieuw uitvinden van
een ander basis-wiel ??!
Jazeker !!
In levenskracht-new deal !!

Zonder overmaat aan
gezondheids-Liefde-schuld !!
Bescheiden, inspiratief,
royaal, het overige,
cadeau-toesmijtend,
technisch, alles oplossend,
zich van volmaaktheid vervult !!

Op stevige piramidale basis !!
Onwankelbaar, UFO-wonderlijk,
lichtjaren ineenschrompelend,
binnen-buitengaats-oasis !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘BEWONDERING VOOR ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.