INLOGGEN
«»

Het licht aan het einde van het leven

Het gouden licht laat mij zien wat echt is niet beseffende dat het licht in mezelf zit.
Je leven lang spendeer je in haast was je maar klaar.
Vasthouden om maar door te gaan niet beseffende ook stil te staan niet wetende dat zijn de kracht is, zijn de schat is zijn , dat zijn de pracht is, dat zijn al af is, je ware zelf, wat je eigenlijk al bent maar nooit beseft.
Dat is het lichtje aan het einde van de tunnel.
Ik ben er maar voor 1, dat ben ik, de kracht van alleen, de kracht van 1.
Ik zie het licht aan het einde van de tunnel en nu wetende dat ik het zelf ben, dat maakt het einde aan het geklummel. Het einde van het zijn als lummel.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Kylie Messing
Actief sinds: 23-05-2021Informatie bij het gedicht:

Dit gaat over spiritualiteit en het leven na de dood, waar mensen het licht zien. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het licht aan het einde van het leven’ van Kylie Messing zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.