INLOGGEN
«»

De maan

In stilte zie je haar staan
Door blauwe lucht omgeven
Ze laat haar licht vredig gaan
De ogen zullen rust beleven

De maan
Als haar aura weergegeven
Wolken zie je langs gaan
Gedachten die het moment beleven

Laat maar gaan
Als een ornament van rust
Als je haar ziet staan
En een gedachte zich focust

Laat maar gaan…………………

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De maan’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.