INLOGGEN
«»

kosmos

de dag
dat er geen gisteren was
er komt een dag
zonder dat er nog een morgen volgt

dit gaat niet over ons
mensen zijn eendagsvliegen
die dansen en seksen
in het licht
dat nu nog vriendelijk is
nu blijkt ook nog dat we ontstaan zijn
door genetische drift

hoe kan ik ooit de dichtheid
van de kosmos vatten
in een gedicht
hoewel we talig zijn
gaat dit begrip
begrip te boven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘kosmos’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.