INLOGGEN
«»

Kleine ster

Schitter, schitter kleine ster
Je schijnt je licht van zover
Ik weet niet wat je zegt of doet
Jij parel met je zachte gloed

Als de grote zon verdwijnt
Dan ben jij er nog die schijnt
En houd jij voor mij de wacht
Schitter, schitter heel de nacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kleine ster’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.