INLOGGEN
«»

Warme tinten

de zon tekent
schitteringen op jouw huid
warm het licht
tintelende stippen
intens gloeiend
als goud

de maan zingt
sonates in jouw gedachten
octaven verbonden
stralende stemmen
diepe groeven in de nacht

sterren bewaken
geheimen in jou
wondere stromen
scherpe randen
rechte paden
in eeuwigheid

het heelal
is als moeder
zorgzaam en teder
waakzaam
en troostend
het kind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Warme tinten’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.