GELEIDE VREUGDE

Han Messie

Lopen door bossen
en over open weiden
bij fris morgenlicht.

Vele gedachten
mogen je brein verlaten:
slechts zien is genoeg.

Vrij _ zonder denken:
voor even verlicht gevoel
van blije leegte.

Maar al spoedig dringt
de ware sterke vrijheid
in heel je gemoed.

Krachtig en doordacht
willen dichten over wat
zich aanschouwen doet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Han Messie (Actief sinds: 18-01-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘GELEIDE VREUGDE’ van Han Messie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.