INLOGGEN
«»

Haiku Varia IV

Ook overdag brandt
De lamp, toont haar karakter
Ongezien verlicht


Een modderig pad
Meisjes in schooluniform
Met witte kousen


Een bloempot aarde
Gereed om weg te gooien
Naar een nieuw begin

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

J.Diete
Actief sinds: 19-06-2020Informatie bij het gedicht:

op reis in Japan Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Haiku Varia IV’ van J.Diete zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.