INLOGGEN
«»

Winter

Met zijn bek verraadt
De merel toch waarheen hij
De nacht in tippelt

Sneeuw op een pijnboom
Tijdelijk als geschaafd ijs
Een eindige stroom

Haar voetafdrukken
Gevuld met de eerste sneeuw
Blijven maar even

Het mos licht fel op
In de laaghangende zon
Water stroomt verder

Theeblaadjes geuren
Vertellen ons van een droom
Een toekomst misschien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

J.Diete
Actief sinds: 19-06-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Winter’ van J.Diete zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.