INLOGGEN
«»

Herfst

Een rij bosmieren
Torsen een kleurig herfstblad
Gelijk baardragers

Rode bladeren
Verkondigen met veel vuur
De jacht op winter

Door de avondzon
Ontploft zijn hoofd van pompoen
Vogelverschrikker

De kleur van de herfst
Vindt een vlinder te mooi om
Er van weg te gaan

Cirkels van ontzag
Omringen regendruppels
In een waterplas

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

J.Diete
Actief sinds: 19-06-2020Informatie bij het gedicht:

Geschreven op reis in Japan Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herfst’ van J.Diete zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.