INLOGGEN
«»

WINTERSE INVALLEN

Schrijven op zolder,
opgevrolijkt door vogels
onder dakpannen.

Over de bouwplaats
vol machinegeraas waait
rijpe kuilvoerlucht.

Aan de jachthaven
bloeit, hoekig _ in spiegelbeeld,
een oud-Franse tuin.

Kaal, stram bos glanst verwarmend
vol oranje lichtkransen.

Japanse bloempjes
hangen doods over een koud
lieveheersbeestje.

Milde winterdag:
een hommel ligt roerloos _ bromt,
kruipt traag in de struik.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Han Messie
Actief sinds: 18-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘WINTERSE INVALLEN’ van Han Messie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.