INLOGGEN
«»

DEEL 2 VAN VERDWIJNEN EN VERSCHIJNEN

Verscholen onder
springbalsemienbloemen stroomt
wat een rivier wordt.

Ik loop door het bos.
Klinkt ergens stromend water?
Ach, mijn heuptas schuurt.

De bruidssluier bloeit,
verstrengeld in boomtakken,
bedekt haast die eik.

De berk glimt, geknakt;
een halve stam vol scheuren;
takken zijn gezond.

's Morgens vroeg er uit;
het bos door _ de weide in.
Ach, weg beukenglans...

Bij het stille ven
blijf ik staan, word dan omringd
door drukke ganzen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Han Messie
Actief sinds: 18-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘DEEL 2 VAN VERDWIJNEN EN VERSCHIJNEN’ van Han Messie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.