Geen kans meer op kinderen...

Dakoyria

Wat ik allang vermoedde, dient zich nu pas aan:
Haar gedecideerde uitspraak dat zij bewust
nooit aan kinderen begon.....
Haar langdurige relatie was er niettemin echt
niet naar, zij zich daarom terdege bezon

Inmiddels is zij volop in de overgang, ik herken
het van mijzelf Qua zweetaanvallen zit zij op de
eerste rang
Toch is er wel iets van verdrietige spijt die je
ziet..... Nee, kinderen krijgen wou ze immers niet.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geen kans meer op kinderen...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.