INLOGGEN
«»

slaapliedje in een witte nacht

zaterdag 03h AM
in wiens armen gaan we slapen
het zijn laten vervagen
tot ook de horizon vergaat

dit is geen liedje voor klaas vaak
we kennen witte nachten
de overgave aan de slaap
zoals een kind
zwemt in het zijn
zonder bevragen
is lang vergaan

maar kinderen, die lieve kleintjes
hebben ook hun knuffel nodig
als ze 's avonds slapengaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘slaapliedje in een witte nacht’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.