Zinloos geweld gedichten

De mooiste gedichten over zinloos geweld, in verschillende soorten en maten, zowel lange gedichten over zinloos geweld als kleine korte gedichtjes over zinloos geweld en protest tegen zinloos geweld.

Heb je zelf één of meerdere (tegen) zinloos geweld gedichten, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!