INLOGGEN
«»

Paniek

Mijn ademhaling stopte
Spieren werden zwakker
Het leven vloog in een flits voorbij

Met blauwe plekken in mijn hals
Opende ik mijn ogen
Ik heb het overleefd
Maar de paniek overvalt me

Sinds dat moment
Waarin jij mijn leven bijna afnam
Ben ik bang
Bang voor schrik
Voor elke aanraking in mijn hals
Paniek overstroomt

Welk reden moet ik geven
Wanneer mijn kind me kriebelt in mijn hals
Wanneer mijn partner me kust in mijn nek
De paniek is te sterk

Niemand snapt mij
Ik heb nog geen uitleg
Nog niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Doorntje Voerman
Actief sinds: 10-11-2022 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Paniek’ van Doorntje Voerman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.