INLOGGEN
«»

Vies

Ik voel me vies
Vies van zijn ademhaling in mijn oor
Van zijn aanrakingen waarvan ik bevroor
Vies van zijn lichaamsgeur

Hele dagen douchen
Schrobben tot het pijn doet
Toch doorgaan totdat het bloed

Ik voel me vies
Van binnen en buiten
Ik wil me voor altijd
Opsluiten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Doorntje Voerman
Actief sinds: 10-11-2022 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vies’ van Doorntje Voerman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.