INLOGGEN
«»

Een bouwvakker?

Ik zie hem stevig voorbij stappen, de grote voeten
op de grond geplant alsof hij daardoor heen wil...
Daar is niets zweverigs aan, merk ik op, heeft
aan spiritualiteit vást het land!

Hij is het type bouwerker, tamelijk fors gebouwd
Hij draagt een werkbroek en een te kort t-shirt
Je ziet zo vóór je hoe hij iets zwaars versjouwt

Mogelijk wel zit ik er volkomen naast, heeft hij
heel ander werk
De indruk blijft overeind, deze man is berensterk!

Dakoyria, 2018.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een bouwvakker?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.