INLOGGEN
«»

Snelkoken met passie.

De kok roert wat in zijn pannen.
Hij werkt onder hoge druk.
Het verwennen van zijn klanten is
zijn passie. Zijn gerechtigheid
werkt voor ons geluk.

Het eten dient ons te smaken.
Smaakpapillen proeven over
grenzen heen. De haute cuisine
in kleine porties. Een echte
liefhebber dineert nooit alleen.

De kok koestert al zijn spijzen.
Het mag wat kosten. Ja, dat is
waar. Maar zonder zijn kundige
inzet kookt er thuis wat over.
Kent een echte liefde bij
een goede maaltijd nimmer die
smaakvolle glimlach bij een
gastvrij gebaar.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Snelkoken met passie.’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.