sollicitatie

Valentijn

Mijn groeipad is gevalideerd
De kalibratie volbracht
Ben klinisch bestudeerd
Er is een positieve uitslag
Van mijn social-media-gedrag

Bestand tegen vriesdrogen
Ongefermenteerd handelen en
Succesvol in de anti-septische testing
Kom ik binnenkort terecht in een
Up-stream processing

Zijn er geen deviaties gevonden
Dan vindt er een implementatie plaats
In de kweekbak van de market-cluster
Zodat ik de kans krijg om door
Te groeien tot sales-blockbuster

Deze job x-pedition is een ouverture
Van de verkorting van de time-to-market-procedure
Waarbij het er uiteindelijk om gaat, om een
Maximale return-on-investment te realiseren

En dat alles
Met het oog
Op het welzijn
Van ons allen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Valentijn (Actief sinds: 28-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘sollicitatie’ van Valentijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.