Werk toch niet zo hard

Lúthien Oronar

Werk toch niet zo hard
start niet te overmoedig
het goede spreekt zacht

zijn woorden uit gouden mond
morgenstond voorbij mijn tijd

(tanka)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Werk toch niet zo hard’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.