Onderweg

papegaaitje

Onderweg naar
school, werk, familie, vrienden
samen of alleen,
jong en oud op
de fiets, scootmobiel of in
de tram.
Tijdens spits of
wanneer het rustig is,
altijd een middel van
vervoer nodig.
Vreemden of
bekenden zien
in beweging ergens
naartoe.
Misschien met een doel
misschien zomaar,
altijd
onderweg.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

papegaaitje (Actief sinds: 04-04-2023)

Informatie bij het gedicht

4 april 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onderweg’ van papegaaitje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.