INLOGGEN
«»

Alsnog leren fietsen?

Een fiets met heel lage instap -niet electrisch-
passeert
De bezitster, al op leeftijd, die tergend langzaam
en erg angstig alsnog het fietsen leert...

Uit voorzorg heeft zij een stevige helm op haar
hoofd
Ook zij maakt nu immers deel uit van het verkeer
Vooralsnog is zij niet van haar geliefde vrijheid
beroofd

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alsnog leren fietsen?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.