Zebrapad

Juultje

Voor het blauwe sta ik stil
Witte vlakken, groot verschil
Vastgeprint sta ik daar maar
Niemand vraagt me wat ik wil

Midden in een grote stap
Sta ik daar op de weg
Als er nu een auto komt
Heb ik dikke vette pech

Kinderen sta alsjeblieft niet stil
In t midden van een zebrapad
Als je daar staat zoals ik
Ben je straks helemaal plat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Juultje (Actief sinds: 07-01-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zebrapad’ van Juultje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.