INLOGGEN
«»

Motorclubs

Motorclubs zijn weer volop in beeld
Volop gebroem en gezoem bij dit mooie weer
Zij hebben zich echt niet verveeld

Zij leven zich uit, rijden met een enorme vaart
Automatisch wel dat je hen nastaart
Mag dit graag góed blijven gaan? Het venijn
zit 'm in de staart!

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Motorclubs’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.